Noul portal ASTAL Security Technologies

Bine ați venit pe noul site de sisteme în securitate ASTAL SECURITY TECHNOLOGIES S.R.L.

Ştim că pe lângă un portofolio complex de produse de calitate la un preț competitiv, suportul și atenţia acordată clientului este cheia succesului în piaţa sistemelor de securitate şi de aceea ne angajăm să vă furnizăm pe lângă produse la standarde Europene, tot suportul și cunoștințele noastre, pentru a vă facilita abordarea optimă a partenerilor și clienților dumneavoastră.

Portalul Astal a fost gândit să vină în sprijinul dvs., cu aspectul său modern, caracteristici unice, dar mai întâi de toate, o interfață user-friendly, pentru a fi o sursă de informații tehnice de încredere și o bază de date mereu actualizată.

Așadar, pentru datele privind produsele ASTAL SECURITY TECHNOLOGIES S.R.L., vă sugerăm să faceţi această pagină de internet sursa dvs. principală de informare.

După logare, clienţilor noştri înregistraţi le va fi acordat accesul la manuale, certificate, demonstraţii de produse, noi versiuni de software, cataloage, prezentări și alte instrumente care va face proiectarea și vânzarea sistemelor mult mai ușoară.

Echipa de specialiști ASTAL Security Technologies S.R.L. oferă tot suportul partenerilor săi prin prezentări ale echipamentelor în showroom, training-uri pentru instalatori și proiectanți, sales support către clientul final, asistență în faza de pre-proiectare/ofertare precum și la primele puneri în funcțiune.

 

Drepturi de autor 2017 POLON-ALFA ROMANIA S.R.L.   TERMENI ŞI CONDIŢII